Vloeren laten schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf? 

Kan je oude vloerbekleding een flinke opknapbeurt gebruiken? Wil je je vloeren uit linoleum, vinyl, natuursteen of parket behandelen tegen krassen? Wij maken je vloer in Grimbergen weer als nieuw en zorgen met onze vloerbehandeling voor een beschermende polymeerlaag.

Bel 0471 38 59 52Ik wil een gratis verkennend gesprek

Vloeren reinigen in Grimbergen? Cleaning Projects zorgt voor jouw vloerbehandeling van A tot Z

Je wilt je vloeren professioneel laten reinigen? Op Cleaning Projects kunt u rekenen! Wij brengen zelf alle poetsproducten mee en werken met de modernste reinigingstechnieken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze neus voor nieuwe schoonmaaktendensen, weten we precies hoe we jouw vloeren, maar ook jouw ruiten en muren opnieuw laten stralen. Van hardnekkige tapijtvlekken tot opgedroogde cementsluier, onze poetsploeg gaat elke uitdaging met veel poetsplezier aan. Contacteer ons voor het reinigen van vloeren in Grimbergen en omstreken!

Professioneel schoonmaakbedrijf

Voor al onze diensten, met uitzondering van onze glazenwasserij, werken we uitsluitend B2B. We werken niet met poetscontracten, maar verkiezen een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en tevredenheid. Zo blijft ons cleaning team scherp en garanderen we je keer op keer topkwaliteit.  

Een vloerexpert voor jouw kantoorvloeren in Grimbergen?

Vloeren reinigen Grimbergen

Cleaning Projects: de vloerexpert voor elk type vloer

Wat kan Cleaning Projects voor u doen? Eerst en vooral doen wij aan het reinigen van vloeren. Dit kan zowel voor een periodiek als een groot onderhoud. Cleaning Projects doet ook aan het beschermen en het verwijderen van cementsluiers van verscheidenen soorten vloeren. 

Onze vloerexperts staan voor u klaar om u verder te helpen!

Linoleum vloeren reinigen

Een van de vloersoorten die wij reinigen is de linoleumvloer. Wij kunnen die voor u schoonmaken, schuren en daarbovenop versterken! 

PVC & vinyl vloeren reinigen

Hoe je PVC of vinyl vloeren schoonmaken? Pvc & vinyl vloeren gaan lang mee. Ze kunnen heel wat vuil verzamelen. 

Wij weten welke producten wij best kunnen gebruiken en daarom zorgen wij ervoor dat uw vloer niet enkel blinkt alsof die net gelegd is, maar ook dat die lang mee kan gaan.

PCV & Vinyl vloeren reinigen Grimbergen

Epoxyvloeren reinigen

Epoxyvloeren zijn meestal transparant als ze net gelegd zijn. Als dit bij u niet het geval is kan Cleaning Projects daar een verschil in brengen. Een niet-transparante epoxyvloer kunnen wij niet zomaar door de vingers zien.

Betonvloeren reinigen

Betonvloeren komen steeds vaker en vaker voor in woningen, winkels, toonzalen, … dus het is van belang dat die goed onderhouden worden. Cleaning Projects kan de harde en unieke uitstraling van een betonvloer een nieuw leven geven.

Natuursteen vloeren reinigen

Natuurvloeren reinigen Grimbergen

Hoe een natuursteen vloer reinigen? Natuursteen vloeren hebben specifieke zorg nodig afhankelijk van het soort steen dat is gebruikt geweest om die te leggen. Wij kennen onze stenen zoals wij onze vloeren kennen. Wij kunnen garanderen dat uw natuurvloer schoon genoeg zal zijn om van te eten (hoewel wij dit niet aanraden om te doen ).

Keramische vloeren reinigen

Hoe keramische vloeren schoonmaken? Keramische vloeren worden vaak verkeerd onderhouden omdat zij heel erg lijken op natuurvloeren. Wij zien het verschil wel altijd. Het onderhouden hiervan is daarom ook geen enkele moeite.

Terracotta vloeren reinigen

Terracotta vloeren zijn altijd of met de hand geplaatst of industrieel geplaatst. Afhankelijk van de wijze waarop de vloer geplaatst werd, kunnen wij een aangepaste schoonmaakmethode toepassen die de vloer opnieuw zijn natuurlijke karakter geeft.

Parketvloeren reinigen

Parketvloeren hebben een gepersonaliseerde reinigingsmethode nodig die wij met alle plezier toepassen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw parketvloer als gloednieuw lijkt!

parketvloer reinigen Grimbergen

Een professionele tapijtreiniger gezocht voor het reinigen van uw kantoortapijt in Grimbergen?

Hebben je medewerkers regelmatig last van allergieën op de werkvloer? Wil je hardnekkige vlekken uit tapijt verwijderen? Cleaning Projects komt graag bij jou over de vloer in Grimbergen voor een volledige dieptereiniging van je vast tapijt.

Een dieptereiniging van je tapijt nodig? Zo gaan we te werk!

1| Inspecteren: we komen gratis langs voor een inspectie van je tapis-plain en stellen de gepaste reinigingstechniek voor.

2| Calculeren: we berekenen het aantal poetsuren en sturen je een offerte op maat. 

3| Organiseren: offerte goedgekeurd? We plannen samen een dag in en regelen alle voorzieningen. Om je zo min mogelijk te hinderen met de geur van tapijtshampoo, werken we flexibel in het weekend of na de kantooruren.

4| Shamponeren: we schuiven alle meubels aan de kant en geven je tapijt eerst een stevige stofzuigbeurt. Nadien gaan we over tot dieptereiniging op basis van tapijtshampoo. Om je tapijt helemaal spik en span te maken, stofzuigen we nog een laatste maal en verwijderen we de meest hardnekkige vlekken met de hand.

5| Evalueren: we controleren samen met jou de tapijtvloer en luisteren naar je feedback.

Ontdek ook onze andere professionele schoonmaakdiensten!

Je kantoorvloeren en vergaderzalen laten schitteren? Je appartementsgebouw spik en span maken? Glasheldere binnen- én buitenramen? Cleaning Projects is gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven en syndici. Particulieren kunnen bij ons terecht voor onze professionele ruitenwasserij.

Algemene schoonmaak voor bedrijven

Vloeren reinigen Grimbergen

Gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen

Vloeren reinigen Grimbergen

Glazenwasser voor bedrijven én particulieren

Vloeren reinigen Grimbergen

Klein tuinonderhoud

Vloeren reinigen Grimbergen

Opleveringsschoonmaak

Vloeren reinigen Grimbergen

Een propere en persoonlijke schoonmaakservice

Onze grootste poetstroef? Dat is onze klantgerichte aanpak! Een complete bedrijfsschoonmaak? Een totale werfopkuis? Een hardnekkige tapijtvlek? You name it! Wij staan altijd paraat met het gepaste schoonmaakapparaat. Je vaste aanspreekpunt komt graag voorafgaand bij je langs voor een gratis plaatsbezoek. Zo matchen we de perfecte reinigingsmethode met jouw ruimte en kan jij rekenen op een aangepaste offerte. En om je medewerkers of klanten daarbij zo min mogelijk te hinderen, schikken we ons flexibel naar jouw agenda. Weekendwerk? Daar zijn we bij Cleaning Projects niet vies van. Bij Cleaning Projects kiezen we 100 % voor een propere service!

Cleaning Projects vloeren reinigen Grimbergen

Vloeren reinigen | Grimbergen

Clean it right, keep it bright

Cleaning Projects

BE0886533577

Tisseltsesteenweg 166
2830 Willebroek


Telefoon: 0471 38 59 52

E-mail: info@cleaningprojects.be

Gratis plaatsbezoek inplannen


Schoonmaakbedrijf - Vloeren reinigen

Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x