Een kersverse woning opleveren? Spannend! Als aannemer wil je natuurlijk uitpakken met een piekfijn resultaat. Zorg daarom voor een propere presentatie en laat je renovatiewoning of nieuwbouw schoonmaken door een cleaning professional. Cleaning Projects maakt de volledige woonruimte brandschoon en helpt bij de werfopkuis. 

Opkuis nieuwbouw en renovatiewerken

Hoe hard je ook probeert om geen brokken te maken, verbouwingen gaan altijd gepaard met stof en puin. En daar is niets mis mee… als je tenminste een specialist in opleveringsschoonmaak aan je zijde hebt. Lijmresten of cementsluier verwijderen? Het huis stofvrij maken? Wij halen alle reinigingstoestellen en -technieken uit de kast om de woning helemaal instapklaar te maken. Afhankelijk van de kuisoppervlakte, rekenen we hiervoor één dag. 

Een expert in opleveringsschoonmaak?


Tussentijdse of finale werfopkuis  

Heb je de vloeren en muren uitgebroken? Is het sanitair en de keuken vervangen? Of zit je nog volop in verbouwingswerken? Veiligheid eerst! Zorg voor een propere werf en laat je puin opruimen door een professionele schoonmaakfirma. Schakel Cleaning Projects in voor een tussentijdse of finale werfopkuis.

Bouwafval laten ophalen? Wij trekken onze werkhandschoen alvast aan! Geef ons minimum 1 week op voorhand een seintje, dan regelen wij de nodige containers en spierkracht.

Een expert in werfopkuis voor nieuwbouw of renovatiewoningen?

Een opleveringsschoonmaak? Zo gaan we te werk!

1| Inspecteren: we komen gratis ter plaatse voor een inschatting van de poetswerken.

2| Calculeren: we maken je offerte helemaal op maat van jouw vraag.

3| Organiseren: offerte goedgekeurd? Dan plannen we samen een dag en regelen alle voorzieningen. We vragen hiervoor minimaal één week voorbereidingstijd.

4| Effectueren: Onze opruimers rollen de mouwen op voor een grondige opkuis. Van industriële stofzuigers tot schijfmachines, wij brengen alle apparatuur zelf mee.

5| Evalueren: na de opleveringsschoonmaak doorlopen we samen de ruimte. Toch nog een extra poetsopdracht? Ons team klaart de klus!

Jouw nieuwbouwwoning of werf laten opkuisen?

Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x