Hebben uw medewerkers regelmatig last van allergieën op de werkvloer? Wilt u hardnekkige vlekken uit uw tapijt verwijderen? Cleaning Projects komt graag bij u over de vloer voor een volledige dieptereiniging van uw vast tapijt.

Vast tapijt reinigen

Vaste tapijten houden langer stof vast waardoor er meer kans is op allergieën. Wanneer de tapijtvezels verstoppen met vuil- en stofresten, transformeert uw tapijt tot een broeihaard van bacteriën. Daarom raden we aan om uw tapis-plain regelmatig te stofzuigen en minimaal eenmaal per jaar een dieptereiniging te laten doorvoeren. Bij Cleaning Projects combineren we onze krachtige tapijtshampoo met doortastende dieptereinigingstoestellen. Door het onderliggende schrob- en zuigmechanisme dringen we door tot de tapijtvezels en verwijderen we vakkundig al het vuil.

Vlekken uit tapijt verwijderen

Van koffievlekken tot wijnplekken, een accidentje is snel gebeurd! Maar wat doet u als die vlekken uw tapijtkleur aantasten? Om onherstelbare schade te voorkomen, doet u best tijdig beroep op een professioneleuw reinigingsfirma. Cleaning Projects is gespecialiseerd in dieptereiniging van vaste tapijten. Hebt u te kampen met oude vlekken? We doen een realistische inschatting van de haalbaarheid van tapijtreiniging en stellen de gepaste techniek voor.

Tapijt reinigen van hardnekkige vlekken. Een tapijtreiniging door Cleaning Projects.

Een tapijtreiniging of vlekkenverwijdering? Zo gaan we te werk!


Stap 1 - Inspecteren: voor we uw tapijt reinigen komen we gratis langs voor een inspectie van uw tapijt en stellen de gepaste reinigingstechniek voor.

Stap 2 - Calculeren: we berekenen het aantal poetsuren en sturen u een offerte op maat.

Stap 3 - Organiseren: offerte goedgekeurd? We plannen samen een dag in en regelen alle voorzieningen. Om u zo min mogelijk te hinderen met de geur van tapijtshampoo, werken we flexibel in het weekend of na de kantooruren.

Stap 4 - Shamponeren: we schuiven alle meubels aan de kant en geven uw tapijt eerst een stevige stofzuigbeurt. Nadien gaan we over tot een diepe tapijtreiniging op basis van tapijtshampoo. Om uw tapijt helemaal spik en span te maken, stofzuigen we nog een laatste maal en verwijderen we de meest hardnekkige vlekken met de hand.

Stap 5 - Evalueren: we controleren samen met u de tapijtvloer en luisteren naar uw feedback.

Welkom bij Cleaning Projects!

Bij Cleaning Projects combineren we onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche met een frisse blik op de toekomst. Zo blijven we bovenop nieuwe tendensen en equiperen we ons cleaning team met het modernste reinigingsapparatuur. Via die krachtige poetsformule brengen we iedere opdracht tot een schitterend einde.

De draaischijf van Cleaning Projects? Dat is zaakvoerder Graig Verstrepen. Met zijn tientallen jaren ervaring in dieptereiniging, is hij een wandelende poetsencyclopedie en een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw schoonmaakopdrachten. Samen met een team van 3 poetsers steekt hij graag de handen uit de mouwen voor een piekfijne schoonmaak van kantoren in de ruime regio rond Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Waarom kiezen voor ons?

Bij ons bent u koning! Hoe vaak we uw tapijt reinigen? Dat beslist uzelf. Dit kan op afroep zijn, maar we kunnen ook maandelijks of 6-wekelijks een bezoekje brengen. Wij zijn flexibel en eens u overtuigd bent van onze services kan u ons laten afkomen zo vaak u wilt. En om uw medewerkers of klanten daarbij zo min mogelijk te hinderen, schikken we ons flexibel naar uw agenda. Weekendwerk? Daar zijn wij niet vies van.

Tapijt reinigen prijs?

Van hardnekkige tapijtvlekken tot opgedroogde cementsluier, onze poetsploeg gaat elke uitdaging met veel poetsplezier aan. Voor al onze diensten, met uitzondering van onze glazenwasserij, werken we uitsluitend B2B. We werken niet met poetscontracten, maar verkiezen een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en tevredenheid. Zo blijft ons cleaning team scherp en garanderen we je keer op keer topkwaliteit. 

Voor we uw tapijt reinigen komen we gratis langs voor een inspectie van uw tapijt en stellen de gepaste reinigingstechniek voor. Hierna berekenen we het aantal poetsuren en sturen we u een offerte op maat. Eenmaal na goedkeuring gaan we aan de slag met het reinigen van uw tapijt.

Tapijtreiniging en meer

Uw kantoorvloeren en vergaderzalen laten schitteren? Uw appartementsgebouw spik en span maken? Glasheldere binnen- én buitenramen? Cleaning Projects is gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven en syndici. Naast een tapijtreiniging kan u bij ons ook terecht voor: een vloerbehandeling, klein tuinonderhoud, de schoonmaak van gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen of algemene schoonmaak en opleveringsschoonmaak en voor het wassen van al uw glazen.

Steeds uitstekende service. Steeds duidelijke en transparante offertes. Indien er iets fout loopt, wordt dit onmiddellijk rechtgezet. Een aanrader! - Kevin Van Espen

Vloerbehandeling van A tot Z

Laat niet alleen uw tapijt reinigen, maar geef ook uw vloeren een flinke opknapbeurt!

Tapijt reinigen en vloerbehandeling door Cleaning Projects.

Professionele glazenwasser

We nemen niet alleen uw tapijt, maar ook uw ramen onder handen. Win-win!

Tapijt reinigen en glazen laten wassen door Cleaning Projects.

Tapijt reinigen van hardnekkige vlekken. Een tapijtreiniging door Cleaning Projects.

Volg ons op: LinkedIn, Facebook of Instagram.

Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x