Hebben je medewerkers regelmatig last van allergieën op de werkvloer? Wil je hardnekkige vlekken uit tapijt verwijderen? Cleaning Projects komt graag bij jou over de vloer voor een volledige dieptereiniging van je vast tapijt.

Vast tapijt reinigen

Vaste tapijten houden langer stof vast waardoor er meer kans is op allergieën. Wanneer de tapijtvezels verstoppen met vuil- en stofresten, transformeert je tapijt tot een broeihaard van bacteriën. Daarom raden we aan om je tapis-plain regelmatig te stofzuigen en minimaal eenmaal per jaar een dieptereiniging te laten doorvoeren. 

Bij Cleaning Projects combineren we onze krachtige tapijtshampoo met doortastende dieptereinigingstoestellen. Door het onderliggende schrob- en zuigmechanisme dringen we door tot de tapijtvezels en verwijderen we vakkundig al het vuil.

Een professionele tapijtreiniger gezocht?


Vlekken uit tapijt verwijderen 

Van koffievlekken tot wijnplekken, een accidentje is snel gebeurd! Maar wat doe je als die vlekken je tapijtkleur aantasten? Om onherstelbare schade te voorkomen, doe je best tijdig beroep op een professionele reinigingsfirma. Cleaning Projects is gespecialiseerd in dieptereiniging van vaste tapijten. Heb je te kampen met een oude vlekken? We doen een realistische inschatting van de haalbaarheid van tapijtreiniging en stellen de gepaste techniek voor. 

Vlekken uit tapijt verwijderen? 


Een tapijtreiniging of vlekkenverwijdering? Zo gaan we te werk!

1| Inspecteren: we komen gratis langs voor een inspectie van je tapis-plain en stellen de gepaste reinigingstechniek voor.

2| Calculeren: we berekenen het aantal poetsuren en sturen je een offerte op maat. 

3| Organiseren: offerte goedgekeurd? We plannen samen een dag in en regelen alle voorzieningen. Om je zo min mogelijk te hinderen met de geur van tapijtshampoo, werken we flexibel in het weekend of na de kantooruren.

4| shamponeren: we schuiven alle meubels aan de kant en geven je tapijt eerst een stevige stofzuigbeurt. Nadien gaan we over tot dieptereiniging op basis van tapijtshampoo. Om je tapijt helemaal spik en span te maken, stofzuigen we nog een laatste maal en verwijderen we de meest hardnekkige vlekken met de hand.

5| Evalueren: we controleren samen met jou de tapijtvloer en luisteren naar je feedback.

Je vast tapijt laten reinigen?

Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x