FAQ

Lees hier enkele meest gestelde vragen over onze diensten als glazenwasser, het schoonmaken van bedrijven of gemeenschappelijke delen en tapijtreinigingen of vloerreinigingen. Andere vraag in gedachten? Aarzel niet om ons te contacteren.

Schoonmaakbedrijf

Wat is schoonmaken eigenlijk?

Een oppervlak reinigen bestaat uit het verwijderen van zichtbare vuildeeltjes zoals koffievlekken, broodkruimels en stof. Schoonmaken is dan ook een oppervlakkige reiniging. Het kan ziektekiemen verminderen, maar het elimineert ze niet. Schoonmaken is echter wel belangrijk en altijd de eerste stap in het reinigingsproces. Middelen die worden gebruikt bij schoonmaken zijn bijvoorbeeld schoonmaakdoekjes, zeep, allesreiniger, ontvetters en glasreinigers.

Hoe vaak kantoor schoonmaken?

Een kantoorschoonmaak is afhankelijk per kantoor. De taken variëren gebaseerd op hoe uw kantoor er uitziet, welke ruimtes of voorwerpen er goed uit moeten zien enzoverder. Graag jouw kantoorvloeren en vergaderzalen laten schitteren? Ontdek onze diensten;

Hoe vaak kantoor schoonmaken, beantwoord door Cleaning Projects.

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

De kost voor een schoonmaakbedrijf hangt deels af van de opdracht dat uitgevoerd moet worden. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Wat kost een schoonmaker voor kantoor?

De kost voor een kantoorschoonmaak is erg afhankelijk van veel factoren. Denk aan: de frequentie, oppervlak en schoonmaak methodes waardoor schoonmaakkosten voor een bedrijf erg kunnen fluctueren. Daarnaast kunnen schoonmaakkosten voor kantoorschoonmaak ook verschillen door hoe het kantoor eruit ziet, heeft het veel groepskantoren? Veel of weinig sanitaire ruimten? En wat voor vloerbedekking?

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Glazenwasser

Wat doet een glazenwasser?

Een glazenwasser houdt zich bezig met het schoonmaken van ramen en reinigen van gevels. Als glazenwasser poetsen wij bijvoorbeeld de binnen- en buitenzijdes van alle ramen en glaswanden in jouw woning of kantoorgebouw. Heb je hoge of moeilijk bereikbare raampartijen? Geen probleem! Met de telewash in de hand is geen job ons te riskant. Daarnaast voeren wij ook osmosereinigingen uit. Hierbij wassen we de ramen met osmose of wordt de oppervlakte gereinigd met gezuiverd water. Zeep en andere reinigingsmiddelen worden hier niet bij gebruikt.

Wat doet een glazenwasser, beantwoord door Cleaning Projects.

Hoe vaak moet je de ramen wassen?

Dit is afhankelijk van hoe snel de ramen vuil worden. Bij Cleaning Projects bepaalt uzelf de frequentie of het aantal keren dat onze glazenwasser de ramen komt wassen!

Hoe vaak per jaar een glazenwasser?

U laat best een glazenwasser langskomen minstens vier keer per jaar. Wanneer u uw ramen voor een lange tijd niet wast, ontstaat er een hardnekkige aanslag op het glas en de kozijnen. Dat wilt u natuurlijk zeker vermijden! 

Wat kost ramen wassen?

De kost voor het wassen van uw ramen hangt af van verschillende factoren, onder andere de omgeving, veiligheid, frequentie, vervuilingsgraad enzoverder. Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Wat is een osmosereiniging?

Een osmosereiniging is het wassen van ramen met osmose of wanneer de oppervlakte gereinigd wordt met gezuiverd water. Zeep en andere reinigingsmiddelen worden hier niet bij gebruikt. Het gezuiverde osmosewater wordt opgewarmd tot een temperatuur van 70°C. Met een telescopische borstel worden dan alle vuiligheden losgeweekt en weggeveegd. De telescopische borstel zorgt er ook voor dat we geen stellingen nodigen hebben om hogere gevels of ramen te wassen. Door gebruik te maken van osmosereiniging kunnen we alles snel en efficiënt schoonmaken. Het reinigen verloopt tot bijna 50% sneller.

We bezitten een osmosesysteem dat 13 meter lang is. We hebben het modernste materiaal zodat we alles zo goed mogelijk reinigen. Om de hogere plaatsen te bereiken hebben we ook een aluminium ladder. Al deze dingen gebruiken we met het milieu in ons achterhoofd. Om ook ons steentje bij te dragen gebruiken wij dus daarom ook ecologische producten.

Wat is een osmosereiniging, beantwoord door Cleaning Projects.

Tapijt reinigen

Hoe kan ik het beste mijn tapijt reinigen?

U reinigt uw tapijt het beste aangepast aan uw nood. Zo is de reinigingsmethode afhankelijk aan het soort tapijt of vlekken. Heeft u een sterk vervuild tapijt? Dan is onze dieptereiniging misschien wel iets voor u. Met een professionele sproei-extractie machine reinigen we de vezels tot diep in het tapijt.

Is uw tapijt niet zo erg vervuild maar wel licht vervuild? Dan past oppervlaktereiniging misschien beter bij u. Naast deze reinigingsmethodes gebruiken we ook de koolzuurreiniging en de droogreiniging methode. Ook maken we gebruik van verschillende schoonmaakmiddelen.

Hoe je jouw tapijt moet reinigen door Cleaning Projects.

Hoe vaak moet je tapijten laten reinigen?

Als professional in het reinigen van tapijten raden we aan om uw tapijt zeker één keer per jaar te laten reinigen. Aarzel niet ons te contacteren voor meer advies of een vrijblijvende offerte!

Waar kan ik mijn vloerkleed laten reinigen?

Bij Cleaning Projects reinigen wij uw vloerkleed steeds op locatie. Op deze manier hoeven we uw vloerkleed of tapijt niet los te trekken of mee te nemen naar een loods of werkplaats. Wij halen de vlekken gewoon bij uw thuis uit het vloerkleed.

Uw vloerkleed reinigen doen wij zo:

Stap 1 - Inspecteren: voor we uw vloerkleed reinigen komen we gratis langs voor een inspectie van uw vloerkleed en stellen de gepaste reinigingstechniek voor.

Stap 2 - Calculeren: we berekenen het aantal poetsuren en sturen u een offerte op maat.

Stap 3 - Organiseren: offerte goedgekeurd? We plannen samen een dag in en regelen alle voorzieningen. Om u zo min mogelijk te hinderen met de geur van tapijtshampoo, werken we flexibel in het weekend of na de kantooruren.

Stap 4 - Shamponeren: we schuiven alle meubels aan de kant en geven uw vloerkleed eerst een stevige stofzuigbeurt. Nadien gaan we over tot een diepe tapijtreiniging op basis van tapijtshampoo. Om uw vloerkleed helemaal spik en span te maken, stofzuigen we nog een laatste maal en verwijderen we de meest hardnekkige vlekken met de hand.

Stap 5 - Evalueren: we controleren samen met u uw vloerkleed en luisteren naar uw feedback.

Uw vloerkleed laten reinigen bij Cleaning Projects.

Vloeren reinigen

Hoe vaak een vloer reinigen?

Hoe vaak u best uw vloer reinigt of laat reinigen hangt af van enkele zaken, denk aan uw personeelsbezetting of gezinssituatie, en/of u huisdieren hebt. Afhankelijk van dit kan u bijvoorbeeld één keer per week of één keer per twee weken uw vloer best (laten) dweilen. Bij Cleaning Projects kiest uzelf hoe vaak wij langskomen. Bovendien staan wij altijd open tot het geven van advies en het bezorgen van een vrijblijvende offerte!

Cleaning Projects beantwoord hoe vaak je een vloer moet laten reinigen.

Wat is een linoleum vloer?

Een linoleum vloer bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Op die manier is een linoleum vloer is een duurzame én hygiënische vloer die uitermate geschikt is voor sociale ruimtes. U ziet linoleum vloeren, ook bekend onder de merknaam marmoleum, vaak in scholen, ziekenhuizen, kantines en kantoren. Vanzelfsprekend maakt Cleaning Projects met plezier uw linoleum vloer schoon!

Dit is een linoleum vloer.

Wat is een PVC vloer?

De afkorting PVC staat voor ‘polyvinylchloride’. Het is een type kunststof dat als basis wordt gebruikt voor veel verschillende soorten producten waaronder ook vloeren. PVC vloeren zijn volledig onderhoudsvrij! Reiniging met lauw water en een speciale PVC reiniger is voldoende. Vanzelfsprekend maakt Cleaning Projects met plezier uw PVC-vloer schoon!

Dit is een PVC vloer.

Wat is een vinyl vloer?

Een vinylvloer is een vloer die vervaardigd is uit een veerkrachtige kunststofsoort. De vloer bestaat uit meerdere lagen: onderaan vind je een beschermende glasvezellaag, bovenaan zit de decoratieve laag. Een vinyl vloer is erg eenvoudig te onderhouden; regelmatig de vloer stofwissen of stofzuigen is veelal voldoende. Vlekken kun je meestal verwijderen met een (microvezel)doekje met wat water. Vanzelfsprekend maakt Cleaning Projects met plezier uw vinyl vloer schoon!

Dit is een vinyl vloer.

Wat is een epoxyvloer?

Epoxyvloer is weer een andere variant van de inmiddels bekende gietvloer. Vanzelfsprekend maakt Cleaning Projects uw epoxyvloer met plezier schoon!

Wat is een keramische vloer?

Een keramische vloer bestaat uit tegels die gemaakt zijn van keramiek. Het verschil tussen keramiek tegel en een standaard tegel is dat deze bestaat uit voornamelijk klei en zand. Een standaard tegel is eigenlijk niet meer dan gebakken laagjes klei. Vanzelfsprekend maakt Cleaning Projects uw keramische vloer met plezier schoon!

Dit is een keramische vloer of een vloer uit keramiek.

Wat is een terracotta vloer?

Een terracotta vloer is heel wat poreuzer dan een vloer met geglazuurd keramische tegels. Het is daarom cruciaal dat u uw terracotta vloer impregneert met het juiste product. Voor het dagelijks onderhoud voegt u ook het best een aangepast reinigingsmiddel toe aan uw dweilwater of u laat uw terracotta vloer behandelen door ons!

Dit is een terracotta vloer.

Hoe een natuursteen vloer reinigen?

Natuursteen vloeren hebben specifieke zorg nodig afhankelijk van het soort steen dat is gebruikt geweest om die te leggen. Wij kennen onze stenen zoals wij onze vloeren kennen. Wij kunnen garanderen dat uw natuurvloer schoon genoeg zal zijn om van te eten (hoewel wij dit niet aanraden om te doen ;-) ).

Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x