Ervaren schoonmaakbedrijf met propere visie

Bij Cleaning Projects combineren we onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche met een frisse blik op de toekomst. Zo blijven we bovenop nieuwe tendensen en equiperen we ons cleaning team met het modernste reinigingsapparatuur. Via die krachtige poetsformule brengen we iedere opdracht tot een schitterend einde.

De draaischijf van Cleaning Projects? Dat is zaakvoerder Graig Verstrepen. Met zijn tientallen jaren ervaring in dieptereiniging, is hij een wandelende poetsencyclopedie en een betrouwbaar aanspreekpunt voor al jouw schoonmaakopdrachten. Samen met een team van 3 poetsers steekt hij graag de handen uit de mouwen voor een piekfijne schoonmaak van kantoren in de ruime regio rond Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Een propere en persoonlijke schoonmaakservice 

Onze grootste poetstroef? Dat is onze klantgerichte aanpak! Een complete bedrijfsschoonmaak? Een totale werfopkuis? Een hardnekkige tapijtvlek? You name it! Wij staan altijd paraat met het gepaste schoonmaakapparaat. Je vaste aanpreekpunt komt graag voorafgaand bij je langs voor een gratis plaatsbezoek. Zo matchen we de perfecte reinigingsmethode met jouw ruimte en kan jij rekenen op een aangepaste offerte. En om je medewerkers of klanten daarbij zo min mogelijk te hinderen, schikken we ons flexibel naar jouw agenda. Weekendwerk? Daar zijn we bij Cleaning Projects niet vies van. Bij Cleaning Projects kiezen we 100 % voor een propere service!

Een schoonmaakspecialist voor jouw kantoor, appartementsgebouw of nieuwbouwwoning?

Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x