Algemene schoonmaak, industriële schoonmaak of een opleveringsschoonmaak? Cleaning Projects is hét schoonmaakbedrijf voor jouw bedrijf of vastgoed in Niel.

Een algemene bedrijfsschoonmaak of gespecialiseerde opleveringsschoonmaak? Een periodieke vloerbehandeling of dieptereiniging van je kantoortapijt? 

Professioneel schoonmaakbedrijf Cleaning Projects trekt de latex handschoenen alvast aan! Wij brengen zelf alle poetsproducten mee en werken met de modernste reinigingstechnieken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze neus voor nieuwe schoonmaaktendensen, weten we precies hoe we jouw vloeren, ruiten en muren opnieuw laten stralen. Onze poetsploeg gaat elke uitdaging met veel poetsplezier aan.


Algemene kantoorschoonmaak

Van de receptie over de kantoorvloeren tot in de kleinste bureauhoekjes, Cleaning Projects laat je bedrijf schitteren. Dankzij onze tonnen ervaring in schoonmaakzorg van burelen en kantoren, weten we perfect waar de grote stofhaarden liggen en hoe we die efficiënt aanpakken. Voor een optimaal resultaat werken we met modern reinigingsapparatuur en matchen we de beste poetsmiddelen met jouw werkruimte in Niel.

Opteer je voor een poetsregeling buiten de kantooruren? Onze kuisploeg past zich flexibel aan en werkt op maat van jouw voorkeuren.

Geen tijd om de vuilnisbakken te legen, de sanitaire voorzieningen aan te vullen of de bureaulampen te vervangen? No worries! Met Cleaning Projects als poetspartner bewaar je je energie voor belangrijkere taken. Bezorg ons voorafgaand een checklist, dan nemen we deze karweien tijdens onze dagelijkse schoonmaak met plezier uit jouw handen.

Inclusief glazenwasser

Mag je kantoor gezien worden? Laat je graag het zonnetje in huis stralen? Zorg dan zeker voor propere ramen! Reken op onze ervaren glazenwassers voor een vloeiende en streepvrije reiniging van jouw ruiten. Wij poetsen zowel de binnen- als buitenzijdes van alle ramen en glaswanden in je appartements- of kantoorgebouw. Heb je hoge of moeilijk bereikbare raampartijen? Met de telewash in de hand is geen job ons te riskant. Via osmose reiniging laten we je vensters opnieuw blinken.

Een glazenwasser voor jouw bedrijf

Inclusief vloeren reinigen

Hebben je medewerkers regelmatig last van allergieën op de werkvloer? Wil je hardnekkige vlekken uit tapijt verwijderen? Wil je je vloeren uit linoleum, vinyl, natuursteen of parket behandelen tegen krassen? Wij maken je vloer weer als nieuw en zorgen met onze vloerbehandeling voor een beschermende polymeerlaag of een volledige dieptereiniging van je vast tapijt. 

Een vloerexpert voor jouw kantoorvloeren

Cleaning Projects is dé specialist voor algemene schoonmaak kantoren en burelen in Niel. 

Cleaning Projects schoonmaakbedrijf Niel


Schoonmaak appartement

Onderhoud voor de gemeenschappelijke delen van je appartementsgebouw in Niel nodig? Je bewoners een mooie entree geven? Na het opfrissende poetswerk van Cleaning Projects zullen ze zich gegarandeerd welkom voelen. Wij maken je inkomhal, trappen, gangen en kelders opnieuw kraaknet. Maar ook je gemeenschappelijk parking is bij ons in propere handen. Zo verwijderen we vakkundig gevaarlijke olievlekken en maken we je vloeren en plafonds 100 % stofvrij.

Vertrouw op Cleaning Projects als professioneel schoonmaakbedrijf voor schoonmaak appartement.


Opleveringsschoonmaak appartement en woning

Een kersverse woning of appartementsgebouw opleveren? Spannend! Als aannemer wil je natuurlijk uitpakken met een piekfijn resultaat. Zorg daarom voor een propere presentatie en laat je renovatiewoning of nieuwbouw schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf. Cleaning Projects maakt de volledige woonruimte brandschoon en helpt bij de werfopkuis.

Opkuis nieuwbouw en renovatiewerken

Hoe hard je ook probeert om geen brokken te maken, verbouwingen gaan altijd gepaard met stof en puin. En daar is niets mis mee… als je tenminste een specialist in opleveringsschoonmaak aan je zijde hebt. Lijmresten of cementsluier verwijderen? Het huis stofvrij maken? Wij halen alle reinigingstoestellen en -technieken uit de kast om de woning helemaal instapklaar te maken. Afhankelijk van de kuisoppervlakte, rekenen we hiervoor één dag.

Tussentijdse of finale werfopkuis  

Heb je de vloeren en muren uitgebroken? Is het sanitair en de keuken vervangen? Of zit je nog volop in verbouwingswerken? Veiligheid eerst! Zorg voor een propere werf en laat je puin opruimen door een professionele schoonmaakfirma. Schakel Cleaning Projects in voor een tussentijdse of finale werfopkuis.

Bouwafval laten ophalen? Wij trekken onze werkhandschoen alvast aan! Geef ons minimum 1 week op voorhand een seintje, dan regelen wij de nodige containers en spierkracht.

Jouw nieuwbouwwoning of werf in Niel laten opkuisen? Cleaning Projects is expert in opleveringsschoonmaak.

0471 38 59 52


Schoonmaakbedrijf Cleaning Projects voor jouw schoonmaakzorg in Niel


Ervaren schoonmaakbedrijf met propere visie

Bij Cleaning Projects combineren we onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche met een frisse blik op de toekomst. Zo blijven we bovenop nieuwe tendensen en equiperen we ons cleaning team met het modernste reinigingsapparatuur. Via die krachtige poetsformule brengen we iedere opdracht tot een schitterend einde.

De draaischijf van Cleaning Projects? Dat is zaakvoerder Graig Verstrepen. Met zijn tientallen jaren ervaring in dieptereiniging, is hij een wandelende poetsencyclopedie en een betrouwbaar aanspreekpunt voor al jouw schoonmaakopdrachten. Samen met een team van 3 poetsers steekt hij graag de handen uit de mouwen voor een piekfijne schoonmaak van kantoren en nieuwbouw in de ruime regio rond Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Een propere en persoonlijke schoonmaakzorg

Onze grootste poetstroef? Dat is onze klantgerichte aanpak! Een complete bedrijfsschoonmaak? Een totale werfopkuis? Een hardnekkige tapijtvlek? You name it! Wij staan altijd paraat met het gepaste schoonmaakapparaat. Je vaste aanpreekpunt komt graag voorafgaand bij je langs voor een gratis plaatsbezoek. Zo matchen we de perfecte reinigingsmethode met jouw ruimte en kan jij rekenen op een aangepaste offerte. En om je medewerkers of klanten daarbij zo min mogelijk te hinderen, schikken we ons flexibel naar jouw agenda. Weekendwerk? Daar zijn we bij Cleaning Projects niet vies van. Bij Cleaning Projects kiezen we 100 % voor een propere service!

Een schoonmaakspecialist voor jouw kantoor, appartementsgebouw of nieuwbouwwoning?

Voor al onze diensten, met uitzondering van onze glazenwasserij, werken we uitsluitend B2B. We werken niet met poetscontracten, maar verkiezen een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen én tevredenheid. Zo blijft ons cleaning team scherp en garanderen we je keer op keer topkwaliteit!


Cleaning Projects schoonmaakbedrijf Niel

Clean it right, keep it bright

Cleaning Projects

Tisseltsesteenweg 166
2830 Willebroek


Telefoon: 0471 38 59 52

E-mail: info@cleaningprojects.be


Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x