Kantoorschoonmaak Dendermonde gezocht? Van de receptie over de kantoorvloeren tot in de kleinste bureauhoekjes, Cleaning Projects laat jouw bedrijf in Dendermonde schitteren!

✆ 0471 38 59 52Gratis plaatbezoek inplannen

1) Algemene kantoorschoonmaak

Dankzij onze tonnen ervaring in bedrijfsschoonmaak, weten we perfect waar de grote stofhaarden liggen en hoe we die efficiënt aanpakken. Voor een optimaal resultaat werken we met modern reinigingsapparatuur en matchen we de beste poetsmiddelen met jouw kantoor. 

Geen tijd om de vuilnisbakken te legen, de sanitaire voorzieningen aan te vullen of de bureaulampen te vervangen? No worries! Met Cleaning Projects als poetspartner bewaar je je energie voor belangrijkere taken. Bezorg ons voorafgaand een checklist, dan nemen we deze karweien tijdens onze dagelijkse schoonmaak met plezier uit jouw handen. 

Opteer je voor een poetsregeling buiten de kantooruren? Onze kuisploeg past zich flexibel aan en werkt op maat van jouw voorkeuren. Bovendien komen wij graag langs bij jouw kantoor voor een gratis plaatsbezoek. Contacteer ons nu voor een verkennend gesprek. Onze agenda ligt alvast klaar!

2) Glazenwasser voor bedrijven

Mag jouw kantoor in Dendermonde gezien worden? Laat je graag het zonnetje in huis stralen? Zorg dan zeker voor propere ramen! Onze professionele bedrijfsschoonmaak zorgt voor een vloeiende en streepvrije reiniging van jouw ruiten op kantoor. Cleaning Projects poetst zowel de binnen- als buitenzijdes van alle ramen en glaswanden in jouw kantoorgebouw. Heb je hoge of moeilijk bereikbare raampartijen? Met de telewash in de hand is geen job ons te riskant. Via osmosereiniging laat we je vensters opnieuw blinken!

Kantoorschoonmaak Dendermonde of bedrijfsschoonmaak door Cleaning Projects.

3) Vloerbehandeling voor bedrijven

Kan je oude vloerbekleding een flinke opknapbeurt gebruiken? Wil je je vloeren uit linoleum, vinyl, natuursteen of parket behandelen tegen krassen? Wij maken de vloeren binnen jouw kantoor of bedrijf weer als nieuw en zorgen met onze vloerbehandeling voor een beschermende polymeerlaag. Bovendien komen wij graag langs bij jouw kantoor voor een gratis plaatsbezoek. Contacteer ons nu voor een verkennend gesprek. Onze agenda ligt alvast klaar!

4) Tapijtreiniging voor bedrijven

Hebben uw medewerkers regelmatig last van allergieën op de werkvloer? Wilt u hardnekkige vlekken uit uw tapijt verwijderen? Cleaning Projects komt graag langs bij u op kantoor voor een volledige dieptereiniging van uw vast tapijt. Van hardnekkige tapijtvlekken tot opgedroogde cementsluier, onze poetsploeg gaat elke uitdaging met veel poetsplezier aan. Voor al onze diensten, met uitzondering van onze glazenwasserij, werken we uitsluitend B2B. 

We werken niet met poetscontracten, maar verkiezen een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en tevredenheid. Zo blijft ons cleaning team scherp en garanderen we je keer op keer topkwaliteit. Voor we uw tapijt reinigen komen we gratis langs voor een inspectie van uw tapijt en stellen de gepaste reinigingstechniek voor. Hierna berekenen we het aantal poetsuren en sturen we u een offerte op maat. Eenmaal na goedkeuring gaan we aan de slag met het reinigen van uw tapijt.

Bonus: klein tuinonderhoud

Graag naast een bedrijfsschoonmaak de bedrijfstuin onkruidvrij maken? De planten water geven? Een terras reinigen? Wist je dat ons cleaning team stiekem groene vingers heeft? We combineren onze schoonmaakopdrachten daarom graag met klein tuinonderhoud. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor het onderhoud van jouw kantoortuin.

Kantoorschoonmaak Dendermonde of bedrijfsschoonmaak door Cleaning Projects.

Steeds uitstekende service. Steeds duidelijke en transparante offertes. Indien er iets fout loopt, wordt dit onmiddellijk rechtgezet. Een aanrader! - Kevin Van Espen

Welkom bij Cleaning Projects,

Kantoorschoonmaak Dendermonde gezocht? Bij Cleaning Projects combineren we onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche met een frisse blik op de toekomst. Zo blijven we bovenop nieuwe tendensen en equiperen we ons cleaning team met het modernste reinigingsapparatuur. Via die krachtige poetsformule brengen we iedere opdracht tot een schitterend einde.

De draaischijf van Cleaning Projects? Dat is zaakvoerder Graig Verstrepen. Met zijn tientallen jaren ervaring in dieptereiniging, is hij een wandelende poetsencyclopedie en een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw kantoorschoonmaak opdrachten in Dendermonde. Samen met een team van 3 poetsers steekt hij graag de handen uit de mouwen voor een piekfijne bedrijfsschoonmaak in de ruime regio rond Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Waarom kiezen voor ons?

Bij ons bent u koning! Hoe vaak we langs komen voor een bedrijfsschoonmaak? Dat beslist uzelf. Dit kan op afroep zijn, maar we kunnen ook maandelijks of 6-wekelijks een bezoekje brengen. Wij zijn flexibel en eens u overtuigd bent van onze services kan u ons laten afkomen zo vaak u wilt. En om uw medewerkers of klanten daarbij zo min mogelijk te hinderen, schikken we ons flexibel naar uw agenda. Weekendwerk? Daar zijn wij niet vies van.

✆ 0471 38 59 52Verkennend gesprek inplannen

Kantoorschoonmaak Dendermonde en meer!

Uw appartementsgebouw spik en span maken? Glasheldere binnen- én buitenramen bij uw thuis? Cleaning Projects is zowel gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven als particulieren. Naast een kantoorschoonmaak kan u onder andere bij ons ook terecht voor een opleveringsschoonmaak, de schoonmaak van gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen en de reiniging van ramen voor particulieren.

Kantoorschoonmaak Dendermonde of bedrijfsschoonmaak door Cleaning Projects.

Kantoorschoonmaak Dendermonde  | Cleaning Projects


Volg ons op: LinkedIn, Facebook of Instagram.

Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x