Een glazenwasser voor jouw bedrijf of woning? Reken op onze ervaren glazenwassers voor een vloeiende en streepvrije reiniging van jouw ruiten.

Glazenwasser voor bedrijven én particulieren

Mag je kantoor gezien worden? Laat je graag het zonnetje in huis stralen? Zorg dan zeker voor propere ramen! Reken op onze ervaren glazenwassers voor een vloeiende en streepvrije reiniging van jouw ruiten. Wij poetsen zowel de binnen- als buitenzijdes van alle ramen en glaswanden in je woning of kantoorgebouw. Heb je hoge of moeilijk bereikbare raampartijen? Met de telewash in de hand is geen job ons te riskant. Via osmosereiniging laat we je vensters opnieuw blinken.

Wat is een osmosereiniging?

Ramen wassen met osmose of een osmosereiniging is wanneer de oppervlakte gereinigd wordt met gezuiverd water. Zeep en andere reinigingsmiddelen worden hier niet bij gebruikt. Het gezuiverde osmosewater wordt opgewarmd tot een temperatuur van 70°C. Met een telescopische borstel worden dan alle vuiligheden losgeweekt en weggeveegd. De telescopische borstel zorgt er ook voor dat we geen stellingen nodigen hebben om hogere gevels of ramen te wassen. Door gebruik te maken van osmosereiniging kunnen we alles snel en efficiënt schoonmaken. Het reinigen verloopt tot bijna 50% sneller.

We bezitten een osmosesysteem dat 13 meter lang is. We hebben het modernste materiaal zodat we alles zo goed mogelijk reinigen. Om de hogere plaatsen te bereiken hebben we ook een aluminium ladder. Al deze dingen gebruiken we met het milieu in ons achterhoofd. Om ook ons steentje bij te dragen gebruiken wij dus daarom ook ecologische producten.

Glazenwasser bij Cleaning Projects.

Wekom bij Cleaning Projects!

Bij Cleaning Projects combineren we onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche met een frisse blik op de toekomst. Zo blijven we bovenop nieuwe tendensen en equiperen we ons cleaning team met het modernste reinigingsapparatuur. Via die krachtige poetsformule brengen we iedere opdracht tot een schitterend einde.

De draaischijf van Cleaning Projects? Dat is zaakvoerder Graig Verstrepen. Met zijn tientallen jaren ervaring in dieptereiniging, is hij een wandelende poetsencyclopedie en een betrouwbaar aanspreekpunt voor al jouw schoonmaakopdrachten. Samen met een team van 3 poetsers steekt hij graag de handen uit de mouwen voor een piekfijne schoonmaak van kantoren in de ruime regio rond Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Steeds uitstekende service. Steeds duidelijke en transparante offertes. Indien er iets fout loopt, wordt dit onmiddellijk rechtgezet. Een aanrader! - Kevin Van Espen

Waarom Cleaning Projects?

We houden het milieu in ons achterhoofd, maar op het einde van de dag is de veiligheid van onze werknemers en klanten het meest belangrijke. We maken gebruik van osmosesysteem dat gevaarlijk hoog (13 meter) van de begane grond kan gaan. Dit is een verantwoordelijkheid die wij dragen, daarom hechten wij veel belang aan veiligheid. Bovendien is de klant bij ons koning. U bepaald hoe vaak u ons wilt zien. Dit kan op afroep zijn, maar we kunnen ook maandelijks of 6-wekelijks een bezoekje brengen. Wij zijn flexibel en eens u overtuigd bent van onze services kan u ons laten afkomen zo vaak u wilt. En om je medewerkers of klanten daarbij zo min mogelijk te hinderen, schikken we ons flexibel naar jouw agenda. Weekendwerk? Daar zijn wij niet vies van. 

Onze werkwijze

Stap 1 - Inspecteren: we komen gratis ter plaatse om een kijkje te nemen naar de ramen. We bepalen dan hoe we het beste te werk kunnen gaan om uw ruiten terug te laten blinken. We horen ook graag van u hoe u het gedaan wilt.

Stap 2 - Calculeren: wat kost ramen wassen? We maken je offerte helemaal op maat van jouw vraag. De bereikbaarheid van de oppervlaktes die reiniging nodig hebben spelen een belangrijke factor in de offerte.

Stap 3 - Organiseren: offerte goedgekeurd? Dan plannen we samen een dag en regelen alle voorzieningen. We vragen hiervoor minimaal één week voorbereidingstijd.

Stap 4 - Effectuerenonze opruimers rollen de mouwen op voor een grondige opkuis. Van industriële stofzuigers tot schijfmachines, wij brengen alle apparatuur zelf mee.

Stap 5 - Evalueren: na de opleveringsschoonmaak doorlopen we samen de ruimte. Toch nog een extra poetsopdracht? Ons team klaart de klus!

Professionele glazenwasser en meer

Je kantoorvloeren en vergaderzalen laten schitteren? Je appartementsgebouw spik en span maken? Glasheldere binnen- én buitenramen? Cleaning Projects is gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven en syndici. Naast het wassen van ramen kan u bij ons ook langs voor: een vloerbehandeling, klein tuinonderhoud, de schoonmaak van gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen of algemene schoonmaak, opleveringsschoonmaak en tapijtreiniging.

Glazenwasser bij Cleaning Projects.

Volg ons op: LinkedIn, Facebook of Instagram.

Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x